Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer att överleva

 

Du lämnade mig ensam
det gör ingenting, det gör ingenting
olyckligheten är också för människan
för människa, för människan.

 

Du bara försvann en dag
lämnade sår i hjärtat mitt
du tog min lycka
men jag hoppas att
jag överlever allt detta.

 

Du lämnade mig ensam
det gör ingenting, det gör ingenting
olyckligheten är också för människan
för människa, för människan.

 

Du försvann
allt rasar ner
det ända kvar
är smärtan i själen
på grund av dig
vill jag inte dö
oroa dig inte
jag kommer att överleva.

 

Du lämnade mig ensam
det gör ingenting, det gör ingenting
olyckligheten är också för människan
för människa, för människan.

 

Du åkte till någon annan
jag blev kvar själv med olyckan
snart blir jag galen
vet inte vart jag ska ta vägen
men kom ihåg en sak
jag kommer att överleva.

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2017 - 06 - 20)




Fri vers av Arnela
Läst 172 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-20 15:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag är övergedd!
2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela