Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hollywood kan dra åt helvete, sa vi och skrattade.


Vackrare än alla moviestars

Jag tittade på tv hela natten
för att slippa se
Ansikten som påminde mig om ditt
men i mina ögon är du
Vackrare än alla filmstjärnor
så det var
Rätt onödigt




Fri vers av unhappyvoices
Läst 472 gånger
Publicerad 2006-05-25 01:27



Bookmark and Share


  kärleksbarn
aaah, vilket slut! love it...:D
2006-05-26

  Zara VIP
somsagt baby! DEN HÄR var klockren totalt! verkligen bra!=)

/Z
2006-05-25

  Smultris
Ohhh shit:)

Jaha, vad ska jag säga som inte rymdes i "ohhh shit"

*Ler*


Klockrent:)
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

unhappyvoices
unhappyvoices

Mina favoriter
Du pumpar bra, sa jag.