Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Vägar

livet  korsar vägar

möten

värme

sorg

närvaro

vägar jag lämnar med lättnad

vägar som för mig till havet

där vindar bor




Fri vers av Maiah VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-21 20:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om denna :)
2017-07-02

  TT
Drömskt fin! Bra diktat!
2017-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP