Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En betraktelse från sängkanten


Oooo

-O så skönt
hon andas genom munnen
i korta flämtande stötar
-Mmm mera, snälla
Hon stönar in i kuddens
mjuka dun för att det inte
skall höras i hela huset.
Jag funderar mer över hur,
än vad, känner in, bromsar upp
-Neej, du får inte sluta nu!
Jag fortsätter, fram och tillbaka
Men det börjar gå tort så jag
tar lite mera olja i handen
och smörjer, sen fortsätter jag
-Ah å nu, snart, jag känner det!
-Oooo, nu, jaaa
Äntligen knäpper det till
Senan som legat snett
hamnar rätt och jag
kan fortsätta massagen
ner över hennes rygg.




Fri vers av Roger VIP
Läst 420 gånger
Publicerad 2004-09-30 06:45



Bookmark and Share


  purpleangel
...omtumlande..är väl mer rätta ordet :)
2004-10-15

  Ola Rydberg
Kul med berättelser
som överraskar i slutet
2004-09-30

  Anette Blomberg
så där halvkul var den, men när det börjar gå torrt blir den pinsam och man undrar...så här platt skriver inte Roger...men så får han till slutet och man garvar till. men du har gjort storverk tidigare, så jag överser...hahaha
2004-09-30

    Johannes_ny

2004-09-30

  Anna H
Ja så kan det vara. Jag gillar den här. Först undrar man vad den handlar om och sedan är man nästan helt säker på vad den handlar om och sedan vet man att man hade fel :)
2004-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP