Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du

 

mitt stora barn

din kropp är vuxen
din blick
ung och oskuldsfull

nu och alltid

en fångad stjärnas bloss
en rymdens gnista bunden
fast i jordens bana
i kroppens kött

naturens pekfinger

i sin egen tid inramad




Fri vers av LindaBirgitta
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-27 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LindaBirgitta
LindaBirgitta