Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hierarkier

Kanske att hundarna
har människorna som sina
gudar

Kanske att en del katter
har det också
men många är nog
ateister




Fri vers av stenhur VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-22 09:26



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Detta var verkligen riktigt
roligt. När man tänker efter
så har du säkert alldeles rätt.
Katter låter sig inte tämjas
och hundarna är väldigt
tillgivna sin familj. Frågan är
när de blir klokare än människan.
2017-07-03

    Lena Söderkvist VIP
Nu har du tänkt till igen. Kul undran, men något svar på mysteriet blir det väl svårt att uppnå. Kanske.
2017-06-22

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Hur enklast överleva.Jaga eller kela?
Rolig fundering.
Glad sommar. TBG.
2017-06-22

  walborg
Kul tankekedja! Både hund och katt berör oss för att de tangerar vårt livs processer mellan tillit, ömsesidighet och frigörelse.
2017-06-22

  lodjuret/seglare VIP
Att katter är ateister kan en ju hoppas på, ett sådant liv som de för redan nu, tänkte lodjuret och sov på saken.
2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP