Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du älska mig nu?

Så säg mig, är jag tillräckligt vacker nu?
Nu, när jag balanserar med elegans på en taggtråd meter över betongen.
Är jag fin nu?
När mina nakna fötter färgar betongen långt där nere röd, droppar av rött, av blod efter en demi-plié och en arabesque och jag fortsätter min blödande balett som en lindansös på morfin.
Naken och blottad, och jag gav dig så mycket, du fick mitt hjärta i gåva och min kärlek i present, men jag är aldrig tillräcklig.

Jag är bara ett geni, som föll av balansgången och blev ett psykfall.
Bara någon att stjäla reservdelar av.
Bara inget.

Men är jag tillräckligt vacker för dig nu, älskling, när jag är krossad i mosaik mot en blodröd och betonggrå bakgrund? Är jag fin? Kan du älska mig nu?




Prosa av LexFirefly
Läst 445 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-06-22 12:14



Bookmark and Share


    Qadira
Jag har läst den här texten många gånger nu. Den skapar så tydliga bilder och så mycket känsla. Väldigt snyggt skrivet.
2017-07-12

  Börje Larsson
grym bild av kärlek som gått på lina för länge....bra beskrivet, men spola killen så kan du bli ett geni igen....
2017-06-29

  Gin83
Oerhört stark i sitt uttryck och med så många grymt klockrena formuleringar.
Den sliter verkligen tag i en och det känns att läsa den.
Ditt klockrena språk är visualiserande och man blir berörd.

Tycker den här va riktigt bra
2017-06-22

  wildrose
Ooo älskar't!
2017-06-22
  > Nästa text
< Föregående

LexFirefly
LexFirefly