Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Motorsåg


Jag skulle skära ned.

Äppelträdet som föll i trädgården.

Med en lånad motorsåg.


Men hörde en sann historia.

Mycket otäck sådan.


Om hur en motorsåg slinter och sågar fel.

I en viss kroppsdel.


Och efter detta blev jag helt ärligt tveksam.

Till att hantera en motorsåg.


För jag minns att jag har varit nära tidigare.

Inget jag aldrig berättat om tidigare.


Kände att jag kanske blir lite mer rädd.

När jag blir äldre.


Och.


Demonerna jagade mig med motorsågen.

Men!

När jag kom hem idag.

Och ville möta mina demoner.

Så.

Jag gick rakt ut i trädgården och fällde två träd.

I rent ursinne.

För.

Jag ville absolut inte att.

Motorsågsdemonerna skulle vinna över mig.


Och jag vann!


Jag fällde bägge träden.

Styckade ner demonerna fullständigt.


Och.


Jag har mina armar, ben och hals kvar.


Fick dock någon skit i ögat.

Fick stänga av.

Rensa ögat.

Startade om.

Fastnade med bladet fel.

Hamnade i ett skitläge.

Höll på att förlora kedjan, den vassa.

Som mycket lätt skär igenom kött.

Fann en grymt smart lösning.

Som var ganska farlig.


Men.


Jag sitter nu.

Och.

Äter varma smörgåsar med min fru.


När motorsågen kallnar.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2017-06-22 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP