Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fan


Fan

Låt oss konstnärer bara vara.

I vår egen värld.

I vår besynnerliga värld.

Där vi ser saker ni andra inte gör.


Där ni i tror att vi tappade från träd.

Som ensamma löv.

När vi lever i gömda rötter i myllan.

När.

Ni aldrig har ser livet med våra ögon.


Snälla!


Låt oss bara vara.


Ni kommer sannolikt.

Senare.

Att.

Förstå våra budskap.

I denna märkliga värld.


Så.


Låt oss bara få skapa för eftervärlden.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 129 gånger
Publicerad 2017-06-22 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP