Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andetag

 


Dina kyssar regnar ner på mitt underliv

 Ingenstans har jag att ta vägen

 

Två andetag in

Och jag är skakar kvider frigörs


på dina läppar.

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers av wildrose
Läst 450 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-06-23 00:19



Bookmark and Share


  Gin83
Fantastiskt passionerat
Innerligt utförd
Mycket vacker

2017-08-31

  Maggi
wow så bra!
2017-08-19

  S.A.I. Steve Lando
heligheten ekar
2017-07-19
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose