Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglar i snön / visor om kärlek 1

Glänt mot skog du snö och vintrigt söt

skimra blänk ur stjärnstrött stänk



Lev om natten svid i saltlags tö

doft om leda och spunnet hö



Vrid runt mankhöjd viljan sol vill se

spela leder i mörkret hungern be



Vila ärrad rygg mot dyblöt strand

skygg och svulten den som band







skrik om ljudlös knappt ett oskulds rop

dansa köld om svunnen eld




Fri vers av Gin83
Läst 458 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-06-23 01:11



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Här blandar du ord på ett tilltalande sätt. Känslosamt och intensivt. Tyckte om att läsa och känna.

2017-09-01

    Botox
Intressant tilltalande form
2017-06-29

  arcoiris VIP
Känner igen den! :-D <3 Lika fantastisk då som nu! För visst har den några år på nacken? "skrik om ljudlös knappt ett oskulds rop" = mästerligt!
2017-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Gin83
Gin83