Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Suomalainen


Så sjunger den Finska hjärnan


När någon vill jävlas med mig.

Så sjunger den finska hjärnan.

Så satans hårt.


För vi viker oss aldrig.


Det ligger så dödshårt.

Nedärvt i våra fronthjärtan.


Vi vill inte ha någon.

Eller några.

Som kliver in över våra gränser.


För vi har genuint

Sett för mycket.


Av allt detta förakt.

Mot oss finnjävlar.


Trots att vi alltid har försvarat Norden.

Mot de röda.

Med vårt blod.


Därför sjunger det Finska blodet.

Så satans hårt.


För vi tog ryssarna.

Inte ni.


Så skall vi tävla.

I.

Mod.

Plikt.

Ära.

Skyldighet.

Och vilja.


Så är jag lätt med.


Där har ni inget att hämta.


Det är inget ni har.


För.


Du kan aldrig ta mitt Finska blod ifrån mig.


För jag är beredd hela tiden.

På.

Att någon skall ta min självständighet.

Ifrån mig.


Kom!


Jag är beredd!


Tyvärr fegisar.


Jag råkar ha.


100% procent Finskt blod i mig.


Som pumpar i mina gener.

Och hjärna.


Och.


Vi ger oss aldrig!




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 239 gånger
Publicerad 2017-06-23 05:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP