Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När ledigheten börjar


Sommar

äntligen tid till

att umgås med mig själv

 

att själ och kropp möts 

landar i enhet

 

tid att lyssna till mitt hjärta

glädjas, plåstra lite

 

Tid att ge mig själv långa kramar

tid att ge mig själv ömhet och kärlek




Fri vers av Maiah VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-06-23 12:17



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra och fin
2017-07-02

  Nils-Robert
Fin dikt med en underton om längtan
2017-06-30

  TT
Fin stämning i texten. Målande harmoniskt lugn. Gillar!
2017-06-29

  Jan Widströmer VIP
Kvalitetstid här väl definierad
2017-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP