Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att älska är att ständigt leva i ett svagt ögonblick Och med en känsla av sorg Över att korten i din hand ej håller


Himmel, himmel


Jag känner ingenting

Varför Fortsätta?




Fri vers av hari lee
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-23 22:00



Bookmark and Share


    Lars Gullberg


Hari Du är bara bäst på poeter. Skapar stämningar som ingen annan.






2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

hari lee