Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min Gud


Min Charles


”de bästa ibland er
tycker jag mera om än ni tror
de andra räknas inte
förutom att de har fingrar och huvuden
och ögon en del av dem
och ben de flesta av dem
och allesammans
fina och hemska drömmar
och en bit kvar”

Charles Bukowski




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2017-06-24 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP