Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midsommardagen 1987

På Midsommardagens kväll för 30 år sedan

somnade min kära hustru Marianne 

in för evigt

Hon fick sluta sitt liv i frid och ro,

hemma i vårt hem i Skåne, där vi bodde då

Hon var som ett vacker midsommarblomster

som bara vissnade och dog ....




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-24 09:57



Bookmark and Share


  soligajag_1 VIP
Vacker och saknad hustru som
säkert kommer som en vind genom dig denna dag.
Minns det vackra och låt tåren torka , känna det i ditt hjärta och le.
Kram
2017-06-25

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Vacker och vemodig eftertanke.
Gläds åt minnen.Lev i nuet.
Sommarhälsning. TBG.
2017-06-24

    Sefarge VIP
Minnes skatter
Vi människor
Bär inom oss
I älskad saknad
Tack för skör
Delgivning!

2017-06-24

  Öknens Ros VIP
Jag beklagar sorgen, fint att hon fick somna in i frid och ro.
2017-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP