Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför förstår ni icke?


Varför förstår ni icke?

När jag meddelar att konsten.

Går före kärleken.


Jag är en clown i era ögon.

Men.

Jag är bara min egen clown i livet.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 115 gånger
Publicerad 2017-06-24 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP