Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har länge funderat


Jag har så länge funderat på att skriva min självbiografi.


För det livet jag sett.

Kommer kanske inte så många i närheten av.

Men jag ju har insett att alla mina dikter är min självbiografi.

Och då har jag lätt över hundra avpublicerade dikter.

Och tusental anteckningar.

Och saker på hårddiskar.

Som inte har sett ljuset.

Som inte fungerar i den här världen.

De är tyvärr allt för hårda och raka.

Om saker i livet.

Om mänskligheten.


För det finns ju så mycket mer skit.

Jag vill ha ur mig innan döden tar mig.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2017-06-24 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP