Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hånler

När ni står där och hånler
Spelar ett helt annat spel
När ni skrattar och leker, då ingen ser
När ni tror att världen skall vara tyst för er
När du ser mig, fast ingen vet




Fri vers av Mrell
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-26 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mrell