Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tycker denna repris passar bra nu i dessa orostider.


Sann vänskap

Likt vår och sommar

är äkta vänner evigt

sammanlänkade

 




Bunden vers (Haiku) av limerick VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-06-26 16:53



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Precis. Vänskap är pålitligt.
2017-06-27

  walborg
Ljus fin bild av vänskap
2017-06-26

  aol
Så sant och fint berörande skrivet.
2017-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2017-06-26

    Dan Myrbeck
Ja - bra!

Bättre en vän i handen,
än tio som runnit ut i sanden.

2017-06-26
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick VIP

Mina favoriter
Hålla truten-limerick