Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarvind

 

 

Vi ligger i gräset 

en varm sommardag.

Och talar om en kärlek,

inte lik någon annan vi känner till.

Om vad som först fick oss att falla.

Och om, hur vi alltid 

ska påminna varandra om det.

 

Bara för att det alltid ska kännas,

såhär och likadant som nu.

 

Vi skriver fjäderlätta meningar

med tungorna, i mjuka kyssar.

Låter våra tankar vandra.

Ser dem flyta in bland molnen

och segla iväg i sommarvinden.

 

Vilar sen i känslan,  

av att kärleken här är trygg.

 

 

 




Fri vers av Katinka VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-29 10:17



Bookmark and Share


  Mike
Kärlek när det är som bäst. Något att ta med sig genom vintern.
2017-09-16

  marie ohlson
Härlig känsla och värme du förmedlar.
2017-07-05

  Lars Hedlin
Så fint skrivit :)
2017-07-02

  ULJO
Vilar sen i känslan, av att kärleken här är trygg. Fint

2017-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP