Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i korthet

 

varde ljus –

och glödlampan var

trasig




Fri vers av petter rost
Läst 545 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-06-27 15:34



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Tur att det är sommar
2017-06-27

  i af apa
alltså du ber om ett Större Ljus!!!
2017-06-27
  > Nästa text
< Föregående

petter rost
petter rost