Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar om tiden

De färdas bort och kvar står vi. 
Vi som andas, pratar och tänker.
Tiden är lika obeveklig som grym
ett före och ett efter.

Men vi förenas genom tiden
för evigt med ett band av kärlek.
Från oss till dem, alla de som färdats vidare 
Ändå denna oändliga  saknad
Och det enda vi kan göra är att gråta.




Fri vers (Fri form) av Roger VIP
Läst 601 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-06-28 07:08



Bookmark and Share


  Pulsatilla
Min älskade pappa gick bort i juni..
Jag känner igen mig i dina ord.
En oändlig saknad
Men evig kärlek
2017-09-14

  marie ohlson
Vemodigt men vackert <3
2017-06-29

  lodjuret/seglare VIP
En talande text. I vilken läsaren kan hålla med delvis, låta sig som tröstas av eller bara som sporras av.
2017-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra text som slår an en känslosträng i mitt inre!
2017-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP