Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon som bodde i huset bredvid

Hon stal,
bedrog,
rånade duvor på vingar,
förskingrade den gamle damens pension,
silade havet på dyrbart salt,
strödde saltet i oläkta sår
mot betalning av perversa typer,
satte in rånbytet på Stockholmsbörsen
som den självspäkare hon var,
och väntade på att bli ruinerad

Hon var en kvinna helt
i min smak




Fri vers av henke_r
Läst 461 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2017-06-28 11:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag säger som författaren Lars Ahlin. Det är bara syndaren som är rättfärdig.
2017-06-29

  objekt3
https://www.youtube.com/watch?v=-fKZPR43QlE

2017-06-29

  Goraxy 89 Orion VIP
Bra - klapp klapp klapp - Litet anarki behövs här i konformismens högsäte i Norden - Är väl själv (har alltid varit rebell) och det gillar förstås inte överheten som rider på sina HÖGA hästar.
-
Framförallt väl skivad och skriven Dikt !!!
2017-06-29

  Ric
som den självspäkare hon var. så jävla bra. grym är du!
2017-06-28

    Sefarge VIP
Härliga punch-liners
Praliner med salt
Peppar lakrits smak.
Tufft egensinnig
Skaldekonst.
Toppitopp!
:)


2017-06-28

    Botox
De oslipade diamanterna är bäst!
2017-06-28

  Anya VIP
Jaa alla har vi olika smak. Gillar din personliga stil.
2017-06-28

  DavidM VIP
Berättelsen, och dess bilder träder fram på direkten. Väl diktat.
2017-06-28

    jaybird
Varje rad är som ett bakhåll. Vid andra genomläsningen tittar jag mig ständigt över axeln. Ett nytt uppfriskande perspektiv. Så fungerar bra poesi. Tack.

"silade havet på dyrbart salt,
strödde saltet i oläkta sår"

mycket snyggt
2017-06-28
  > Nästa text
< Föregående

henke_r
henke_r