Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dominion

funktionsnedsatta barn som självmordsbomber
kniven
igen något om nazister även ockultister

psykiater utan gränser vi vallar
astronomer, clowner, plastikkirurger
sköldar som vandrar om natten - roflol, Gibson igen även delfinerna

Bea Bob läser marseljäsen agape och fraternite med scones
rosa trikoloren med hjul hjälpen letar syfte nej borde

Selma: baser på i inte under




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 460 gånger
Publicerad 2017-06-28 15:30



Bookmark and Share


    adwasbusy
För svårt för mig.
?men jag har ett försvar...
2017-11-25

  Anya VIP
Du inleder starkt och dina ord skapar många bilder. Din personliga stil går inte att ta miste på.
2017-06-30

  i af apa
som en väl nedkokt sås...! mycket personlighet.
2017-06-29

  Goraxy 89 Orion VIP
Håller i stort sett med flertalet av föregående cometer - Du skriver riktigt bra me flyt och geist, fortsätt i den stilen - Den är Din egen personliga stil !!!
2017-06-29

  henke_r
Riktigt cool text. Snyggt och kreativt!
2017-06-28

    ej medlem längre
Bra liksom
2017-06-28

  Larz Gustafsson VIP
Myrsloken skrämmer Torsten.
Vem har hämtat tegel?
Hasselnötter kan vara farliga.
Linsljus.
Ödeshög.
2017-06-28

    ej medlem längre
ett a försvann i ordet ball. bra ball text ska det stå.
2017-06-28

    ej medlem längre
riktigt konstifik bra bll text.
2017-06-28
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3