Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade syster

Längs vattnet, på väg till stranden.
Du sprang, skrattade, pratade.
Du vackra underbara lillasyster.
Du fantastiska varelse som skänker storasyster så mycket lycka.
Jag är så stolt över dig.
Du gör mig glad, varm och lycklig.
Du ger mig hopp.
En sån villkorslös kärlek jag känner för dig,
önskar jag att alla får uppleva.
All min kärlek till min underbara syster.




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 660 gånger
Publicerad 2006-05-25 15:10



Bookmark and Share


  prinscess VIP
så vackert skrivet om kärleken till din syster
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP