Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampen mellan det goda och det onda

Varför har det onda tagit så många marknadsandelar från det goda ?

Ja världen och allt som den består av; av utgör en marknad

Man kan klart se att det är affärsmässiga avgöranden bakom det mesta

Vad kan jag vinna av detta ?   ( "What is it in it for me"?)

Hur ska jag agera för att inte förlora något ? 




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-29 12:27



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Klarsynta tankar!
2017-06-29

    Sefarge VIP
Tecken i tiden?
Det onda ska bli ondare
och det goda skall bli godare
Så står det i boken. ..
;)


2017-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP