Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du gjorde fel, du gjorde mig mer illa än nödvändigt.
Du handlade på ett sätt som i slutändan skulle krossa mig mer än vad som behövdes.
Du visste svaren på mina frågor, men sa inget, och lät mig bygga luftslott av hopp.
Du såg mina förtvivlade tårar med fortsatte likväl.
Du visste hur jag kände, men lät allt ske endå.
Och jag.
Jag lät mitt hopp skena iväg.
Jag lät dig klampa in i mitt liv gång på gång.
Jag lät dig lämna mig med förödelsen du skapat i min själ.
Jag lät dig krossa mig.




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-05-25 15:25



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
Ah, ja, här en pärla till, tragisk men så välframfört den känslan,
av ständig besvikelse över sin generositet och goda vilja att
´pröva igen´och ´igen´.
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP