Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig utgjutet

Faller handlöst
mot marken
Blodet strömmar
ner över mina läppar
Du kysser mig
Du ler
Du säger att det smakar
som livet




Fri vers av blekhet VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-06-29 20:30



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Aj smärtsamma ord
2017-06-29
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP