Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag, månen och den frusna sjön

jag, månen och den frusna sjön
väntar alla tre på dagen
som jagas runt jorden av hungriga rovdjur

poesi är liv i blodet hos de döende
och vi är redo för ett inre ljus




Fri vers av 99knivesinside
Läst 436 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-06-30 10:20



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Betraktande och väl beskrivet.
2017-08-06

  Lennart Johansson VIP
Mycket bra! Som att följa sina egna andetag...
2017-07-08

  Petter Wingren
Vackert folkloristiskt. Poesi är liv i blodet för de döende och vi är redo för ett annat ljus. Poesi är att vara redo för ett annat ljus. Mn
2017-07-01

  kriya
älskar den här!
2017-06-30
  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside