Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pass


Pass.

Jag inser så tydligt.

Att har du ett äkta Svenskt Pass.

Kommer du in de flesta länder.


För våra pass är de mest svåra.

Att förfalska.

I hela värden.


Och skiter det sig.

Så skickar de ner allt.

Alla diplomater.

Myndigheterna.


För jag vet.


Jag är Svensk.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-30 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP