Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du förgiftar min värld

Jag ser igenom det förrädiskt söta,
Dina ord stinker av lögnens föruttnelse,
Förgiftar varje mening dina läppar berör,
Dina septiska tankar sprider sjukdom och död i min värld,
Det hatiska svarta i dina ögon bryter ner varje strimma av ljus,
Krossar hoppet i ett enda andetag,
Syr galla över allt vackert,
Jag skall kämpa mot dig med alla mina krafter,
Förvisa dig från min verklighet,
Låta solen lysa,
Och åter tända min värld.




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-05-25 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP