Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är ljuset!

JAG ÄLSKAR DIG.
Älskar Dig, jag.
Dig, jag älskar.
Äskar jag dig?
Dig, älskar jag!
Jag, dig älskar!

(Jag har länge vägrat skriva om min kärlek, för orden är redan berättade av så många före mig.)

-"Det blir kladdigt, sliskigt och sockersött, det är inte jag.."
-"Jag är mörk och djup och fylld med ångest."

Men DU!!!
Just DU!!!

Du är ljuset!

Vad händer när ett ljus tänds, i ett mörkt rum?
Mörkret flyr, och kvar blir ljusets underbara sken...
När ditt ljus, tändes upp i mig, gav mörkret vika.
För där ljus är, kan mörker inte finnas.

Du fyller mig med ljus, och mörkret flyr - när jag är med dig!




Övriga genrer av Chinor VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-01 09:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jesus är världens Ljus, Han och ingen annan.
2017-07-01

  Valter Örn VIP
Alternativlös kärlek, så fin ...
2017-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP