Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Framtidstro

Var inte rädd 

du bör nog våga 

om du inte kan 

så kan du fråga 


inte springa 

inte fly

din tid är nu

var morgon ny

 


tiden gryr

det gamla flyr

vrid runt och se

vad kan väl ske?

 

du är redo 

ge dig ut

livet ler

mot dig 

till slut

 




Fri vers (Fri form) av Chinor VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-09-03 06:59



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Väldigt positiv och livsbejakande dikt:-) Tack!
2023-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP