Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manual

En manual, sa du?

Du behöver en manual, för att förstå kvinnan?

---------------------------------

Jag ska ge dig en manual

---------------------------------

Manualen är nämligen kvinnans ord

Så lyssna på vad hon säger




Skapa | Skriva av Chinor VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-08-24 10:32



Bookmark and Share


  Marvvel
Jättefin och stark text som säger mycket med få ord. Personligen hade jag tagit bort samtliga utropstecken och tagit bort ordet "uppmärksamt" för att göra texten ännu mer slagkraftig.
2023-08-28

    tramp
Mycket sanning i dina kloka ord.


2023-08-24

    Tidsljus_Timelight
Tror på manual Charlii,
men inte på EN manual. Behövs massa manualer och det sista du skriver är mäkta rätt.
2023-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Alla kvinnor är inte sådana.
Det finns häxor.
Jag har mött dem.
Förhoppningsvis är de döda.
2023-08-24

  Chinor VIP
Jag är inte sån. Jag lever för att lyfta mina medmänniskor. Jag är kvinna
2023-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt ofta.
Det är en form av maktspråk, i syfte att trycka ned oss.
2023-08-24

  Chinor VIP
Inte alltid.
2023-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Det går inte eftersom budskapet alltid finns mellan raderna.
2023-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP