Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl sommar

Sommar lider mot sitt slut,

jag sitter vid fönstret och tittar ut.

Rönn och Ljung börjar få färg,

en rysning går genom ben och märg.

Jag gillar verkligen inte höst,

du ger mig en kram, det är alltid en tröst.

 




Bunden vers av Chinor VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-14 10:55



Bookmark and Share


  Chinor VIP
Tack så mycket Larz
2023-08-15

  Larz Gustafsson VIP
Bravo!
2023-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP