Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
All respekt till de som inte tror som jag, det är okej att tänka/tycka/tro annorlunda!


Vem är Gud för mig?

 

 

Den finns en kraft

som håller atomer samman,  

och bildar en massa.

Allt på jorden är uppbyggt av atomer 

jag kallar den kraften för Gud

---------------------

Plötsigt blev det självklart hur Gud finns överallt!

Att Gud skapade Big Bang...

Att "han" finns  inom oss...

 Det är vetenskapligt bevisat.

----------------------

vi väljer alla hur och vad vi ska tro

Frågor på det?

C

 

 

 

 

 

 

 




Skapa | Skriva av Chinor VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-08-24 16:06



Bookmark and Share


    tramp
Intressanta tankar

Googla gärna på ” växelverkan” och ”kovalent bindning” jag fattade noll om detta i gymnasiet och högskolan :-) … kanske bor Gud i detta ?

Spännande !
2023-08-24

  Olof Johanson
Tron i sig är en stark kraft
2023-08-24

  Chinor VIP
Ja, vi tror för ingen säkert vet.

Det är svårt att förklara hur jag tänker, jag är begränsad i mitt ordförråd och i hur exakt vetenskap har bevis på detta.

Men vad jag tror är att vetenskapen har rätt, när de säger att ,allt är atomer och att det finns en kraft, som håller dem samman på olika sätt.

Det är vad jag hört, jag har inte själv sett det. Men det verkar logiskt, för mig.

Och att gud är ”ande”, är något vi inte kan se eller ta på. Men har också skapat varenda cell. Kraften är allsmäktig för den styr över hur allt hänger ihop.

Kanske jag krånglar in mig… men använd gärna teorin med det du vet. Och prova den… På något sätt känns det logiskt för mig.
2023-08-24

    Solbelyst
Gott så.

Jag tror hellre än vet. ”Tror” och ”nog” är uttryck jag gärna använder. Jag känner mig trygg i det.

De som säger att de tvärsäkert vet tror jag ofta mindre på. ”Vetenskap” är långt ifrån vad det låter som ;)
2023-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP