Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrattet

Skratta! Skratta! Hahaha-ha,

sluta inte, fortsätt, det känns ju så bra.

Det bubblar i bröstet och allt väller ut,

glädjen är vacker, må den aldrig ta slut.

 




Bunden vers av Chinor VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-14 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP