Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden har många svar

Du som tror att döden innebär slutet, har rätt!

Du som tror att själen vandrar vidare, har helt rätt!

Du som tror på himmel eller helvete, även du har rätt!

 

"Det blir svart"

"jag blir en ängel"

"äntligen tillsammans med Gud, (så som du uppfattar honom), igen"

 

Möjligheterna är oändliga och ingen vet till fullo...

Men du som tror, ska få! Det du ber om skall bli dig givet!




Skapa | Skriva av Chinor VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-08-24 10:10



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Energi kan mätas.
Kraft kan mätas.

"Ande" är obevisbart påhitt.
Därför är "Gud" obevisbart påhitt.

Det är ingen attack mot dig Charlii bara min uppfattning.


2023-08-24

  Chinor VIP
Fast jag kallar anden för energi eller kraft
2023-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Gud är ANDE. Inte energi.
Morgan Freeman är en bluffmakare.
En man som ställt sig i lögnens och Satans tjänst.

2023-08-24

  Julio VIP
livet har mer svar, det vi redan "vet" är om oss själva, men inte alla som vill erkänna det.
2023-08-24

  Chinor VIP
Det finns en väldigt bra dokumentär med Morgan Freeman. Den heter, Jakten på Gud. Om den finns kvar på Netflix vet jag inte. Men den är sevärd. Det var i slutet, när han sammanfattade, som jag började tänka på Gud som energi.
2023-08-24

    Tidsljus_Timelight
Gud är död
Slut på mjöd
Ingen ände på min död


Det är mina favoritord. Snickrat ihop det själv andra får tycka vad dom vill om det.
2023-08-24

    Tidsljus_Timelight
Vad är en gurka:
grönsak
grön
nyttig
Det är inte antingen eller.
Kvantfysiken inte för att jag begriper den, fast fysiker som kan skiten hävdar det, tillåter det som är omöjligt i den mekaniska världen. Som att vara på två ställen samtidigt.

Fast varför skulle död och gud gå att förstå kvantmekaniskt? Det är ju också en form av tro!

Jag tror att Larz har rätt här. Ett är rätt, båda kan inte vara sanna.

Du skriver "ingen vet till fullo" det är också jädrigt rätt.
2023-08-24

  Chinor VIP
Gud är energi som skapar allt får allt att hålla ihop osv. Därför finns han överallt
2023-08-24

  Chinor VIP
Fast enligt kvantfysiken är det lättare att förstå Gud
2023-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Jag tror inte på kvantfysik.

2023-08-24

  Chinor VIP
Det är en kvantteori ;D
2023-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Alla KAN inte ha rätt.
Det ena utesluter de andra.
Det finns bara en sanning.
2023-08-24

  Chinor VIP
Jag skrev att du har rätt.

Det här än en teori, inget facit.
Jag tror på val, och konsekvenser av dessa.

Så jag hoppas att alla har rätt!
2023-08-24

  Larz Gustafsson VIP
Antingen har vi som tror på himmel och helvete rätt och de andra fel. Alla kan inte ha rätt, som ett visst band framhöll en gång i tiden.

Det är inte fråga om hur VI uppfattar Gud utan hur HAN presenterar Sig. Och det gör Han - i Bibeln. Hans Ord.
2023-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP