Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alfabetet

Aldrig har jag varit så
Beroende av något så
Centralt som
Du.
Ensam har jag
Funderat över livets
Gåtor.
Hur ska jag kunna
Inse att
Jag inte behöver
Klara allt själv?
Lusten att dela
Med mig av min sorg
Nöter på mitt inre försvar.
Om jag släpper in dig,
Pallar du då tyngden?
(Quornbiff till middag och en flaska vitt)
Räddar du mig från mina demoner om jag
Släpper in dig i min sfär?
Tror jag är kär i dig, du
Underbara människa,
Vill du dela livet med mig? En
Wildvittra i världens
Xtrema svängar, men ganska
Ynklig.
(Zoloft på recept)
Åsamkar jag dig inte mer smärta
Än du klarar? Fångar jag dig i min
Önskedröm?




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-05-25 17:10



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
=) denna var riktikt bra, har faktiskt inte sett någon sådan tidigare...
2006-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP