Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tålamod

När ögon möter ljus för första gången...
...ge dem tid att vänja sig.

När pupillerna ställt in sig...
...kommer de att se.




Övriga genrer av Chinor VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-02 08:40



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Den här dikten tycker jag kan handla om att vänja sig och ställa in sig på att se verkligheten.
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP