Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Filter

Många åsikter hörs angående dessa filters varande, eller ickevarande.

Falsk marknadsföring sade någon. Varför inte, tänker jag.

Allt som gör världen till en vackrare plats för dig och för mig, är jag för...

Du är mitt filter i den verkliga världen, förälskelsens rosaskimrande glasögon är allt jag behöver.

Nu är det inte enbart appar som gör mig vacker.
Din närvaro filtrerar bort allt som inte ska vara där.




Övriga genrer av Chinor VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-07-02 08:07



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Av kärlek blir man vacker ...
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP