Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Provokation, reflektion och konversation

Jag gillar att skriva.
Jag gillar att provocera.
Jag gillar att få andra att tänka till...
en, två och tre gånger typ, kanske mer!?

Mina ord är till för reflektion, du tolkar det på ditt sätt, kanske ser du mitt, och i kommentarer finner vi kanske något mer?

Under ytan kan det bubbla och storma, men det vet bara vi, som hemligt konverserar vidare, bakom din rygg!

Jag vill vara kärlek, men ingen är felfri!




Övriga genrer av Chinor VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-01 23:08



Bookmark and Share


  Chinor VIP
Vi väljer alla vilken väg vi ska vandra... Jag hoppas att den väg du valt ger dig sinnesro och frid!

2017-07-02

  Larz Gustafsson VIP
Även Jesus provocerade då Han gick här på jorden.
Jag tror på provokationen som kampmetod.
Vissa blir extremt provocerade av mitt totala avståndstagande från rockmusiken (och min kristna tro som sådan).
Det är ett gott tecken.
2017-07-02

  Valter Örn VIP
Det här var en dikt i min smak !
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP