Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek är

 

 

Att kunna gråta mot din axel

 

Att kunna skratta med dig

 

Att kunna vara rädd utan att du dömer

 

Att kunna flippa ur utan att du tycker jag är konstig

 

eftersom du själv gör likadant

 

Kärlek är när du kommer in till sovrummet

 

med ”dock smörgåsar” till mig

 

när jag egentligen inte har lust att äta

 

Kärlek är när du köpt något gott i affären

 

som du vet att jag gillar

 

Kärlek är när du lägger om mitt sår

 

som läcker efter bröstoperationen

 

kärlek är när du kommer hem mitt i natten från jobbet

 

för att det runnit blod och du kör efter ambulansen bara

 

för att följa med mig till sjukhuset så att du kan vara med mig

 

Kärlek är när du övningskör med mig som inte kört bil på 10 år

 

på grund av mina rädslor och fobier

 

Kärlek är när du viker mina kläder och

 

lägger dem fint i mitt skåp och mina lådor

 

Kärlek är när du står och lagar mat i köket

 

Kärlek är när du dammsuger och diskar

 

för att jag har ont efter min operation

 

Kärlek är när du byter i kattlådan och ger katterna mat

 

 

Hur kan jag inte älska dig?




Fri vers av Porslinsdockan
Läst 322 gånger
Publicerad 2006-05-25 17:36



Bookmark and Share


  Arowana
Det är nästan så jag blir kär i honom.
2006-06-21

    ej medlem längre
Så gulligt skrivet och mycket postiva egenskaper av kärlek du fångat i din dikt
2006-05-28

  JMR
Precis....älska honom!
2006-05-26

    Rimsmeden
Jag förstår att du älskar honom. Vem skulle inte göra det! Ge honom ett eloge från mig och säg att min beundran för honom är stor!
Mvh :)
2006-05-26

  * Ammi *
nej hur kan du i n t e...underbart! dom är få de där guldkornen, jag har en liknande, vi är lyckliga du och jag
så vackert vännen, sköt om dig!
2006-05-25

  Eline.P
Vacker kärleksdikt. I nöd möter kärleken på sin största prövning. Lycklig är du!
2006-05-25

  prinscess VIP
så himla vackert
ja vem vill inte visa sin kärlek då
jätterart skrivet till den du älskar
hoppas att din älskade få se din fina kärleksbevisning
värd en klar femma
2006-05-25
  > Nästa text
< Föregående

Porslinsdockan