Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Folkslaget i Leipzig

Hur var kriget?

Mycket väntan. Innan det skulle börja tappade Nils och jag bort oss i vimlet men Tryggve hade ju ritat ett, en flagga så vi kunde skuffa oss fram till dem. Mycket folk var det och larmet var öronbedövande. När det väl drog igång den dagen hann vi aldrig fram.
Sen stank det så jävligt och fåglar cirkulerade och skrek. Alla ville bli fulla den kvällen men istället marcherade vi. Karl odlade mustasch och vi retade honom men han såg vuxen och snygg ut.




Prosa (Kortnovell) av objekt3
Läst 353 gånger
Publicerad 2017-07-02 09:42



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
"Mycket folk var det" blir en tragikomisk sammanfattning, mitt-i-prick av den passiva medverkan!?! naiv i vad som hellre hade fått vara en fotbollsmatch eller orienteringstävling, ett lajv eller dokusåpa, men som verkligen är mest en fasansfull väntan...
2017-07-10

  henke_r
Cool infallsvinkel. Jag kommer numera tänka på karls mustasch när jag kommer i kontakt med Leipzig.
2017-07-04

  Anya VIP
Innehållsrikt på få rader. Krig är verkligen mänsklighetens ondska.
2017-07-02

  i af apa
heter hen karl måste en odla odelat. jA krig är väntan utan att nå fram...
2017-07-02

  Goraxy 89 Orion VIP
Det låter ju litet anarkistiskt och spännande !!!
2017-07-02

    ej medlem längre
Du blir bättre och bättre hela tiden väldigt fin skildrande dikt
2017-07-02

  Nanna X
Känns som en mycket trovärdig krigsskildring!
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3