Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under ytan är vi alla små


Uppvaknande

Förklädd till man...

Så länge du behöll
kläderna på

kunde du spela
dina manliga roller

Jag klädde av dig
plagg för plagg

Snart stod du naken och
blottad

En liten pojke
osäker, rädd och vilsen

I en hög på golvet
låg förklädnaden
och skrattade

Ibland är genomskådandet
en öppning mot mognad!

Hjärtats kärlek är naken
och sårbar








Fri vers av WyS VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-07-02 09:46



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och mycket bra skrivit
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP