Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fåfänga

Allt jag gör är för att vara den jag känner mig bekväm med att vara


Jag vill ha långt blont hår, för jag tycker om hur det ramar in mitt ansikte

Jag vill ha fina naglar, det gör mig glad att se på

Jag vill ha långa fransar, då slipper jag använda så mycket smink

Jag vill träna, för jag älskar känslan efteråt

Jag vill äta hälsosamt, för jag är rädd om min kropp, och vill att den ska hålla länge.


Du kallar det fåfänga...


Men om jag skulle sluta, skulle jag bli någon annan.
Att åldras är naturligt och jag accepterar det. Men jag vill göra det bästa jag kan utifrån de förutsättningar jag har. Är det så fel?!




Övriga genrer av Chinor VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-02 10:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Man ska vara den man är och leva så att man mår bra! Att vara rädd om sin kropp är aldrig fel!
2017-07-02

  Tor-Björn Gustavsson VIP
"Vackra kvinnor är ej att förakta",bara äktheten
lyser igenom. Kram TBG.
2017-07-02

  Valter Örn VIP
Det är underbart för en man att betrakta eller uppleva en kvinna med ett välskött yttre. Särskilt långt blont hår och vackra ögon är så fint...
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Chinor
Chinor VIP