Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då ni ju har sommar där ni är passar kanske min bästa sommarlimerick från vindsförrådet?


Guldgosse

Ett vindsurfaress ifrån Malmö
förliste vid en obebodd palmö
blev dock rik som ett troll
ty just denna atoll
visa´sig va´en guldrik malmö!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 434 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-07-02 17:11



Bookmark and Share


  aol
Fyndigt bollar du med orden , gillas mycket,
2017-07-07

  lodjuret/seglare VIP
Trots en människa nog, för sitt utseende ej får sitt knog, en del verkar ha extra förspänt, oavsett de det förtjänt, medan andra mer haft för det fog.
2017-07-02

  Gunnel Eriksson VIP
Rolig lek med orden. Bra.
2017-07-02
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick