Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödelagd

Jag gav dig aldrig tillåtelse att röra vid mitt allra innersta,
Att med din egoism krossa min värld,
Jag bar dig sluta,
Men du var förblindad av din egen tystnad,
Du ödelade min själ i en handvändning,
Utan ett ögonblick av tvekan,
Med dina händer runt min hals,
Spräckte du allt heligt,
Förkastade allt det vackra,
Och jag blir aldrig hel igen.




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 449 gånger
Publicerad 2006-05-25 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP