Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad kärlek, vunnen sorg.


Bortblåst med vinden.
En saknad som korsar längs kinden.
En bänk i parken.
Ett minne som faller, omringad utav den torra marken.
En dagslända.
En önskan om att vinden ska vända.




Bunden vers av Alexander Eklund
Läst 366 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-07-03 12:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oändligt vacker !
2017-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Alexander Eklund
Alexander Eklund